Åpning av samarbeid med Øye sykehuset i Beijing

IMG_4061

Tilbake til hverdagen etter spennende og minnerike dager med besøk av professor Lina Liang og ledelse fra Eye Hospital i Beijing. Samarbeidet med Eye Hospital er endelig markert med en meget hyggelig markering her på klinikken. Tusen tusen takk til pasienter, venner og ikke minst leder i akupunktur foreningen Magnhild Bugge og vår mentor, lærer og gode samarbeidspartner og venn John Boel som var med å gjøre dagen spesiell for oss!
Nå gleder vi oss til spennende tider og enda tettere samarbeid med det største Øye sykehuset i Kina. Endelig er det også nå avklart og bestemt at vi på St Olav Eye Clinic i samarbeid med Boel akupunktur og Eye Hospital, skal iverksette forskning på øyesykdommen AMD. Dette blir historie på mange måter og et meget viktig arbeid for mer forståelse og aksept for faget vårt. Målet er å gjøre denne behandlingen mer tilgjengelig for alle tusenvis av pasienter som i dag får beskjed om at ingenting kan gjøres for deres syn.

I slutten av august går vår neste tur til Eye Hospital med norske pasienter. Vi gleder oss!

I helgen fikk vi også vist kineserne vår flotte skjærgård og vi hadde en helt herlig båttur helt ut til Tristein fyr. Her ble det dykking med god fangst og nykokte krabber på menyen.

Hilsen Ole Jørgen & Erik

Comments are closed.