Utdannet i klassisk TCM akupunktur og kinesisk medisin fra norske College of Acupuncture, 'Akupunkturhøgskolen ", i Oslo (AKHS).

Gjennomført en eksamen etter fem års studie deltid integrert vestlig medisin.
Medlem av Norsk Akupunktur Foreningen og tidligere styremedlem og medlem av
Valgkomiteen i samme forening, - tidligere NFKA.

Ole Jørgen er behandling av pasienter basert på tradisjonell kinesisk medisin (TCM)
som en stiftelse - med inkluderer også kopping, moxa, elektroakupunktur og gi helse- og ernærings råd i tillegg. Han har jobbet med akupunktur på komplementær medisin-klinikken i Oslo, Balder klinikken, siden tidlig i 2000 og ble administrerende direktør for klinikken i 2009.

I pedagogiske arbeid, har han skrevet en avhandling om hvordan å behandle glaukom med tradisjonell kinesisk medisin, TCM. I over 15 år Ole Jørgen har behandlet øyesykdommer med akupunktur og fått mye erfaring på feltet. I 2014 forlot han Oslo for St. Olav Helseklinikk i Tønsberg og jobber nå også med Eye Hospital, Kina Academy of kinesiske Medical Sciences, i Beijing - i samarbeid med Erik Vinje Olbjørn.

Ved å reise verden og lære av vitenskap, forskning og leger over flere år, har Ole Jørgen også kjøpt inngående kunnskap om behandling av flere øyesykdommer med akupunktur. Ole Jørgen bruke teknikker og metoder fra Dr. Tan, Master Tung, Akupunktur 2000, AcuNova og TCM.

Du finner mer informasjon om Ole Jørgen og St. Olavs Health Clinic på www.stolavklinikken.no.

Additional Info