Samarbeid med Optikere og øyeleger

Det er viktig for oss å påpeke at vi ikke er kvalifisert til å stille diagnoser eller utrede øyesykdommer. Like viktig er det for oss og vår behandling, å arbeide ut fra korrekte stilte diagnoser. Derfor samarbeider vi med flere dyktige optikere som kan gjøre undersøkelser og evt. henvise til øyelege. På den måten kvalitetssikres hele behandlingen og i tillegg blir vår behandling fulgt opp tett ved jevnlige konsultasjoner hos optikere og øyeleger fortløpende.

Ved oppstart og i begynnelsen av behandlingen, sender vi alltid våre pasienter til en optiker eller øyelege for vurdering, diagnose og statusorientering. Videre blir det etter behandlingene fortsatt oppfølging og testing hos optiker eller øyelege. Dette er også viktig for å kunne validere effekten av akupunkturbehandlingen hos oss.

Våre samarbeidende optikere akkurat nå er

Interoptik Optiker Holt AS, Storgaten 31, 3126 Tønsberg v/Erik Robertstad
Nøtterøy Ur- og Synssenter AS, Smidsrødveien 15, 3120 Nøtterøy

Her vil vi søke tett og nært samarbeid med ytterligere flere øyeleger og optikere sentralt på Østlandet fremover.

optiker

Alliance Optikk Ur Nøtterøy

Hos nesten alle mennesker utvikler synet seg livet igjennom, og det er derfor viktig å regelmessig undersøke øynene. Ikke bare får å sjekke om du er blitt mer eller mindre langsynt eller nærsynt eller en brytningsfeil, men i høy grad også for å ta temperaturen på hele øyets sunnhetstilstand.

oyelege

Interoptik

En utvidet synsundersøkelse med optomap hos Interoptik omfatter mer enn å finne ut hvilke styrker du trenger i din brille eller dine kontaktlinser. Undersøkelsen kan også avdekke synsfeil og tegn på øyesykdommer på et tidlig stadium.