Samarbeid med Eye Hospital i Beijing

eye-hospital-bejingSom eneste norske klinikk representerer St. Olav Eye Clinic det anerkjente kinesiske sykehuset i Norge. En utenlandsavdeling på en måte. På denne avdelingen vil det ofte komme øyeleger, professorer og spesialister fra Kina for å arbeide på klinikken vår. Dette er gledelig både for oss som arbeider med behandling og får sjansen til å lære enda mer og fordype oss; men også for våre pasienter som får anledning til å motta behandling fra de kinesiske fagpersonalet.

På øyesykehuset i Beijing har de en egen internasjonal avdeling hvor det kommer pasienter og øyeleger fra hele verden, for å få behandling, arbeide eller gå i lære eller praksis der.

På dette sykehuset jobber øyeleger og akupunktører hånd i hånd for å hjelpe pasientene til et bedre syn.

Vi som arbeider på St. Olav Eye Clinic hospiterer og er på kurs og foredrag regelmessig med de fremste ekspertene i Kina i behandling av øyelidelser.

I Kina satser man virkelig på akupunktur i behandling av øyelidelser og vi innhenter råd og veiledning fra ekspertene, slik kan vi best mulig kan lære og formidle kunnskapen hjem til Norge gjennom jevnlig utveksling av kunnskap mellom landene. På den måten bygger vi bro mellom vestlig moderne medisin, akupunkturen og den tradisjonelle kinesiske urtemedisinen.

norsk-flaggsamarbeid-eye-hospitalkinesisk-flagg

dr-fan-jipingDr. Fan Jiping
MD/Ph.D, President of Eye hospital, China Academy of CACMS