Øyebehandling

Har du øyeplager eller sliter med syn eller øyne?

Kanskje øyebehandling med akupunktur er noe for deg! Mange pasienter opplever at akupunkturell øyebehandling har en veldig god effekt på en rekke syns- og øyeplager.

Vi behandler tørre øyne, AMD/ARMD/macula degenerasjon, Glaucom/grønn stær, retina pigmentosa/RP, optisk dystrofi, diabetes retinopati, midd på øynene, øyesykdommer, regnbuehinnebetennelse/Iridocyklitt, øyeallergi, øyemigrene, aureaforstyrrelser, tåkesyn, nedsatt nattsyn, lys vár, lyssky, dobbelt syn, røde øyne, syn svekkelse, redusert skarp syn, dårlig  sidesyn, astigmatisme, tunge øyelokk, hovne øyer, røde øye lokk, eksem på øyelokk.

Hva gjør at øyeakupunktur er så effektivt?

Hos oss blir alle synsplager behandlet individuelt. Uansett diagnose eller øye plage du måtte ha, vil vi som akupunktører se, forstå og behandle deg individuelt. Akupunktur som øyebehandling, virker ved å øke mikrosirkulasjonen lokalt i og rundt øynene, samtidig som vi ser hele deg og vil behandle årsakene til dine syns- og øyeplager.

Akupunktur som øyebehandling påvirker også utskillelse av serotonin, som igjen påvirker menneskers sinnsstemning.

Akupunktur  kan også påvirke utskillelse av B-endorfiner som er det samme som finnes i for eksempel Paralgin forte. Som kjent er den laget for å påvirke forhold relatert til smerter og ubehag.

akupunktur-oyebehandling-1oyebehandling-2oyebehandling-akupunktur

St Olav Eye Clinic er en branch/underavdeling av Eye hospital i Beijing i Kina, og vi har et tett samarbeid med de beste øyelegene der. Eye Hospital bistår oss med faglige spørsmål, samt er stedet hvor vi får faglig undervisning og trening.

Vi har også en egen avtale med dette spesialsykehuset om å sende pasienter dit for øyebehandling. Les mer om våre pasientreiser på våre nettsider.

Se gjerne avisoppslagene med pasienter som har fått ekstra gode resultater med vår unike og egenartede akupunkturbehandling ->

Mediebase

Øyelidelse

Akupunktur
Tørre Øyne